Trening i tidsklemma

Du får til det du vil

Dette er boken som hjelper oss opp av sofaen. Få verktøyene som tar deg over den mentale dørstokkmila, og øktene som kan gjøres hjemme – med eller uten utstyr.

Jeg, Catrine Collins har kjent den såkalte tidsklemma på kroppen, der livet med små barn, fulltidsjobb og andre gjøremål ikke går helt opp. Men i stedet for å gi opp sitt aktive liv, fant jeg en løsning.

Mitt motto er at du får til det du vil, og hun brenner for treningsglede og mestringsfølelse. I denne boken deler jeg mine metoder og viktigste verktøy – og ikke minst: øktene som funker, uansett hvor lite tid eller utstyr du har. Her vil du få ny innsikt i hvordan du kan planlegge og prioritere i livet for å muliggjøre trening, selv når tiden ikke strekker til. Treningen starter nemlig lenge før selve økten, og ved å forberede hodet først vil du se at det blir enklere for kroppen å følge etter.

Catrine Collins, best kjent som @instacatrine, er personlig trener og en av landets største treningsinfluencere. Ved siden av treningskarrieren har hun hatt full jobb og er mamma til to små gutter. Lidenskap for mestring, glede og menneskers helse står i fokus, og hun slår et slag for hjemmetrening og viktigheten av hverdagsaktivitet.