Om meg

Motivere andre til en aktiv livsstil

Jeg er en aktiv småbarnsmor som sjonglerer jobb, familieliv, trening og alle hverdagens gjøremål. Jeg brenner for å finne løsninger på hvordan vi kan få inn trening i en hektisk hverdag! Dette ble også tittelen på boken min som jeg ga ut i januar 2021, Trening i tidsklemma. Jeg er utdannet personlig trener, gruppeinstruktør og har en bachelor og videreutdannelse i organisasjon og ledelse. Jeg har frem til sommeren 2020 jobbet innen HR, men tok et stort steg da jeg startet for meg selv for å jobbe med det jeg elsker aller mest, TRENING.

Til vanlig deler jeg tips og triks til effektive økter og aktivt hverdagsliv gjennom min Instagramprofil @catrinecollins. I tillegg til det driver jeg min online treningsportal og har gruppecoaching via app. Jeg jobber som personlig trener og arrangerer events og treningsreiser flere ganger i året. Mitt mål er å få flest mulig opp av sofaen i gang med trening tilpasset eget nivå og ønske. Trening trenger ikke være avansert eller ta altfor lang tid, det er min fanesak! Og er det en ting som er sikkert, jeg drives av å se andre lykkes!

Treningsinspo rett i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet mitt slik at du er den første til å motta treningsinspirasjon, oppskrifter og oppdateringer om andre spennende prosjekter