Sterkere deg, Sterkere livsstil

Bli sterkere, strammere og få mer energi

Online gruppecoaching med treningsprogram, vaneendring og mentale verktøy

Trener Catrine Collins tilbyr gruppetrening på nett som gjør deg sterkere
Min filosofi

Riktig innsats, treningsplan og kontinuitet er nøkkelen til resultater. Det trenger ikke være avansert eller ta altfor lang tid. Ikke minst kan det være gøy og motiverende!

Introduksjon til
Sterkere deg

Fornøyde kunder om Sterkere deg

90%

Er aktive hver uke

+20%

Progresjon første måned

9.3/10

Kundetilfredshet


Oppstart

Ditt utgangspunkt fra start


 • Fysisk test slik at vi vet ditt utgangspunkt
 • Du noterer deg ned dine mål og tanker fra start
 • For å sikre at du kommer godt i gang får du all informasjon via video. Jeg holder deg oppdatert via livechat, video og e-post underveis


Ukentlige aktiviteter

Økter og challenges​


 • 2 styrkeøkter, 1 løpe/kondisjonsøkt og 2 bonusøkter både styrke og kondisjon per uke
 • Instruksjoner på utførelse av hver øvelse tilpasset ditt nivå
 • Tren med meg som instruktør på skjermen på hver økt om ønskelig
 • Ukentlige challenges underveis som vil gi deg en helse- og treningsgevinst
 • Program endres underveis med ulike faser for at du oppnår best mulig resultat


Oppfølging

Med deg hele veien​


 • Jeg er tilgjengelig som din trener for å svare på spørsmål
 • Du oppdaterer hvilke økter du fullfører og jeg følger opp din innsats underveis
 • Hver økt du fullfører gir en grønn prikk. Målet er flest mulig grønne prikker for deg og gruppen hver uke!


Fremgang

Fokus på dine resultater


 • Vi måler din utvikling og progresjon via tester og status underveis
 • Målene varieres løpende for kontinuerlig motivasjon


Fellesskap

Energi og motivasjon


 • Delta i gruppe med andre som har samme mål som deg
 • Gjennomfør treningen parallelt med de andre i gruppen og del bilde etter økten om ønskelig
 • Chat med andre medlemmer i ulike kanaler
 • Få inspirasjon og støtte fra hverandre – tilhørigheten må oppleves!

Om meg

Litt om meg selv

Jeg er en aktiv småbarnsmor som brenner sterkt for trening og helse til folket. Trening har en positiv påvirkning på alt i livet og mitt mål er å spre treningsglede på en enkel og naturlig måte. Som trener er jeg genuint opptatt av å se deg der du er og å hjelpe deg med å finne din indre driv og motivasjon for å lykkes. Jeg er utdannet personlig trener og har en bachelor med videreutdannelse i ledelse fra før. Jeg er godt vant til å jobbe med mennesker i ulike situasjoner. Hver dag motiverer jeg med mine treningsøkter på sosiale medier og ikke minst via min online treningsportal der jeg både leder en styrkegruppe og en løpegruppe. Mitt mål er å bruke min kompetanse og erfaring til å se hver enkelt lykkes med å nå sine mål.

Trener Catrine Collins viser god og sunn energi, som er et av de mentale verktøyene du vil lære å mestre gjennom programmet hennes

Ofte stilte spørsmål

Dette er for deg som har en rutine på treningen eller for deg som ønsker å skape en treningsrutine. Det vil være flere nivåer på øvelsene slik at programmet når bredt ut. Du har et mål og en motivasjon om å få en god flyt på treningen samt bli en sterkere versjon av deg selv fysisk og mentalt.

Det er et gruppecoaching program, hvor alle medlemmer kjører samme treningsprogram med mulighet for å skalere øvelsene etter nivå.

Programmet er inndelt i faser der vi kjører samme program i 4-5 uker for å bli godt kjent med programmet og få en god progresjon. Øktene er av ulik varighet og du kan trene med meg på skjermen om du ønsker til alle økter eller loggføre i appen på egen hånd.

Appen består av et stort kartotek med valgfrie økter som du kan kjøre utenom og som du kan erstatte som en bonusøkt for å loggføre treningen som en del av uken.  I tillegg til kartotek med økter finner du kostholdstips, oppskrifter og ulike kanaler der du chatter med de andre i gruppen samt meg som coach.

Programmet har ingen sluttdato. Tanken bak er at programmet gir en kontinuerlig treningsrutine med nok utfordringer underveis til at du kan følge det over lengre tid. I og med det deles inn i ulike faser er det til stadighet nye økter, utfordringer og verktøy i kartoteket som får deg til å oppnå resultater.

I programmet er det lagt opp til to styrkeøkter, en kondisjonsøkt samt 2 bonusøkter per uke. Øktene er av ulik varighet og du velger selv hvilken rekkefølge du kjører de ulike øktene. I tillegg har du mulighet til å logge både en valgfri økt og en valgfri aktivitet i løpet av uken. Ønsker du å bytte ut noen av bonusøktene så kan du kjøre en økt fra kartoteket inne i appen.

Du trenger en tung nok vekt for både underkropp og overkropp, gjerne flere å velge mellom da vi kjører ulike repetisjoner og ulike sett. Du skal gjerne kunne ha 2-3 repetisjoner i reserve på de øvelsene vi kjører, ikke mer. Har du masse å gå på har du for lett utstyr og da anbefales du å se etter en tyngre vekt. Har du ikke så mye utstyr er det mulig å kjøre det uten så mye vekt i starten, men jeg anbefaler deg å investere i utstyr om du ønsker å oppnå størst mulig resultater.

Det er programstart ca. 1 gang per måned, som regel første mandag i måneden. Du kan registrere deg for programmet når som helst før startdato og pengene trekkes først når programmet starter.

For å sikre resultater sammen, at du kommer inn i treningen og lærer deg å kjenne hvordan programmet fungerer er det viktig å sette av nok tid. Derfor er det en bindingstid på de 3 første månedene. Etter det er det en måneds oppsigelse. Hvis du ikke er klar til å forplikte deg til dette på nåværende tidspunkt kan du alltid sjekke ut min treningsportal her uten bindingstid.

Ta resultater og overskudd i hverdagen til nytt nivå